Колектив Херсонського облводресурсів вітає Момота Сергія Олександровича з ювілеєм

26.08.2013

26 серпня 2013 року відзначив свій 50-річний ювілей Сергій Олександрович Момот – начальник відділу експлуатації водогосподарських об’єктів Херсонського обласного управління водних ресурсів.
Народився Сергій Момот у м.Зеленоградськ Калінінградської області. У 1985 році закінчив Херсонський сільськогосподарський інститут, за спеціальністю "інженер-гідротехнік". У жовтні 1987 року розпочав трудову діяльність в галузі меліорації та водного господарства на посаді старшого інженера проектної групи Бериславського управління і присвятив галузі 25 років свого пладного та яскравого життя. У грудні 1995 року Сергій Олександрович був переведений на роботу в апарат управління облводгоспу на посаду начальника ремонтно-будівельного відділу. Наразі Сергій Олександрович очолює відділ експлуатації водогосподарських об’єктів. Загалом ювіляр 25 років плідної праці присвятив галузі меліорації та водного господарства. Сергій Момот – висококваліфікований, енергійний, грамотний, ініціативний спеціаліст. Під безпосереднім його керівництвом виконуються роботи по ремонту та технічному обслуговуванню меліоративних систем і водогосподарських споруд, що знаходяться на балансі водогосподарських організацій облводресурсів, забезпечується своєчасна підготовка водогосподарських систем області до поливного сезону. Сергій Олександрович приймає участь у розробці та виконанні регіональних програм з питань розвитку водного господарства, меліорації земель. Велику увагу приділяє заходам щодо впровадження нової техніки і передового досвіду при виконанні ремонтних робіт.
За багаторічну сумлінну працю Момот Сергій Олександрович був відзначений Подяками та нагороджений Грамотами Херсонського облводресурсів та Державного агентства водних ресурсів України.