Херсонщина відзначила двадцять другу річницю Незалежності України урочистим мітингом

24.08.2013

Делегація працівників Херсонського обласного управління водних ресурсів на чолі з начальником управління Єгором Коваленком взяла участь в урочистих заходах, які відбулись з нагоди Дня Незалежності України.
Сьогодні, 24 серпня 2013 року, на площі біля погруддя Тараса Шевченка відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення 22-ї річниці незалежності України. Розпочалася урочиста церемонія виконанням Державного гімну України.
З вітальним словом до учасників заходу звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Єгор Устинов, який зазначив, що 24 серпня 1991-го року стало визначальною датою для кожного українця, адже саме в цей день наш народ відкрив для себе нову епоху – епоху вільного, демократичного розвитку.
«Незалежно від національності, віросповідання і політичних уподобань, ми повинні відчути власну відповідальність за долю держави, згуртуватися навколо спільної мети – побудови стабільної і процвітаючої України, а запорукою зміцнення нашої держави та поліпшення життя громадян стане глибинна модернізація країни, широке впровадження реформ, запропонованих суспільству Президентом України Віктором Януковичем», - додав він.
По закінченню промови Єгор Устинов побажав жителям міста й області душевного тепла, міцного здоров’я та добробуту і додав: «Нехай кожна наступна річниця Незалежності невпинно наближає нашу державу до найбільш прогресивних країн Європи та світу».
По завершенню урочистого мітингу, керівники області та міста, представники громадських та політичних організацій поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка.