Підведені підсумки ІІ конкурсу «Міжнародний День Дніпра»

23.07.2013

Закінчився ІІ конкурс «Міжнародний День Дніпра», який тривав в Херсонській області з 1 червня поточного року. Конкурсною комісією, затвердженою наказом Херсонського облводресурсів від 28 травня 2013 року № 102, оцінено 20 робіт за анкетами його учасників та визначено трьох кандидатів на перемогу за напрямками конкурсу.
Так, до обласної конкурсної комісії у поточному році було подано 20 заповнених Анкет учасників конкурсу відповідного зразка. 7 анкет за напрямком «Проведення робіт по екологічному оздоровленню в басейні р. Дніпро, збереженню і відновленню водних ресурсів» та 13 анкет за напрямком «Еколого-просвітницька діяльність».
Комісією були проаналізовані та узагальнені подані матеріали, і за результатами визначено трьох кандидатів на перемогу по кожному напрямку, що підтримуються конкурсом, а саме:
- за напрямком «Проведення робіт по екологічному оздоровленню в басейні р. Дніпро, збереженню і відновленню водних ресурсів»: Херсонська міська дитяча громадська екологічна організація «Ластівка»; учнівський і батьківський колектив 10 класу Каховської гімназії; ТОВ «Сатурн і Ко» Бериславський район.
- за напрямком «Еколого-просвітницька діяльність»: Херсонський центр дитячої та юнацької творчості Херсонської міської ради; Горностаївська ЗОШ № 1 Горностаївський район; станція юних натуралістів Н.Каховська міська рада.
Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та подяками.