Херсонщина святкує День Конституції України

28.06.2013

Делегація працівників Херсонського обласного управління водних ресурсів взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 17-ї річниці Конституції України.
У Херсоні біля пам’ятника Т.Г.Шевченку відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення 17-ї річниці Конституції України, у якому взяли участь голова обласної державної адміністрації Микола Костяк, його заступники, голова обласної ради Віктор Пелих, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, громадських та релігійних організацій, учнівська молодь та мешканці міста.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації, який наголосив що з прийняттям Основного Закону завершився перехідний етап становлення України, ця знаменна подія стала точкою відліку нової епохи, пов’язаної з розбудовою незалежної, демократичної, соціальної та правової Української держави.
Зокрема, Микола Костяк зауважив: «Нинішні реалії вимагають нових підходів, відмови від усього, що стримує суспільний розвиток і модернізацію країни».
Голова обласної державної адміністрації також наголосив, що, перш за все, завдяки посиленню відповідальності та самовідданій праці можна досягнути найважливішої мети – процвітання України як цивілізованої європейської держави. «Тож нехай демократичні засади, закріплені в Конституції, завжди будуть реаліями нашого життя, а дух законності панує у серці кожного громадянина», - сказав він.
Після закінчення мітингу присутні поклали квіти до пам'ятника Великому Кобзареві з нагоди відзначення державного свята - Конституції України.