Працівники Херсонського облводресурсів вшанували пам’ять жертв війни в Україні

25.06.2013

Працівники Херсонського обласного управління водних ресурсів взяли участь у загальноміських заходах, присвячених Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні та 72-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941 - 1945 років.

Участь у заходах взяли і представники обласної адміністрації, органів виконавчої влади, громадських організацій, релігійних конфесій, політичних партій, а також трудові колективи та мешканці міста.

Ветерани та всі присутні вшанували вічну пам'ять героїв, загиблих під час Великої Вітчизняної війни, хвилиною мовчання, після чого поклали вінки та квіти до пам`ятника Невідомому солдату, на Алеї Героїв та до пам’ятника «Воїнам –інтернаціоналістам».

День 22 червня увійшов трагічною сторінкою у життя мільйонів українців. Він нам завжди нагадує про всіх загиблих, замучених у фашистській неволі, померлих в тилу з голоду та являється однією із найсумніших дат у нашій історії – початку Великої Вітчизняної війни, який став в Україні історичним днем глибокої скорботи.