Вітання Голови Верховної Ради України з Днем працівників водного господарства

01.06.2013

Шановні водогосподарники!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників водного господарства України!
Забезпечення надійного функціонування водогосподарського комплексу є одним з найважливіших напрямів політики Української держави. Саме з цією метою вами запроваджуються нові, ефективні методи управління водними ресурсами, запроваджуються сучасні технології їх використання і охорони.
Від злагодженої роботи водогосподарників значною мірою залежить раціональне використання одного з найдорожчих природних багатств – води, її збереження для прийдешніх поколінь. Сьогодні можна стверджувати, що самовіддана праця висококваліфікованих фахівців забезпечує надійну роботу водогосподарських систем та задовольняє потреби населення і галузей національної економіки у водних ресурсах.
Переконаний, що ваш професіоналізм та сумлінне виконання покладених на вас завдань й надалі сприятимуть зростанню виробництва, покращенню екологічних та соціальних умов життя наших громадян.
Впевнений, що наша з вами співпраця щодо законодавчого забезпечення реалізації державної політики на меліорованих землях сприятиме задоволенню продовольчих потреб країни та підвищенню добробуту усього українського народу.
Бажаю вам успіхів у обраній вами почесній і відповідальній справі, міцного вам здоров'я, добра та щастя, нехай доля буде прихильною до вас і ваших родин.
Голова Верховної Ради України                         Володимир Рибак