З виставкою «Водні ресурси Херсонщини» ознайомились учні загальноосвітніх закладів Іванівського та Нижньосірогозького районів

15.05.2013

З виставкою «Водні ресурси Херсонщини» ознайомились учні загальноосвітніх закладів Іванівського та Нижньосірогозького районів.

З метою здійснення реалізації державної політики щодо використання, збереження та відтворення поверхневих водних ресурсів, а також для залучення підростаючого покоління до проблем водних ресурсів та підвищення їх екологічної свідомості і обізнаності щодо проблем, пов'язаних з водним фактором, працівниками Іванівського міжрайонного управління водного господарства в Нижньосірогозьких та Іванівських районних селищних, сільських школах була представлена виставка "Водні ресурси Херсонщини".

Під час ознайомлення з матеріалами виставки водогосподарники проводили для школярів роз’яснювальні бесіди щодо дбайливого ставлення та збереження водних ресурсів, які оточують нас і життєво необхідні. Були виставлені банери (плакати) по кожному управлінню водного господарства, в яких характеризувався кожний район з його водними ресурсами (морями, озерами, річками, лиманами, джерелами тощо).

Крім того, учням молодших класів було показано мультиплікаційний фільм «Як раціонально треба використовувати воду», а для учнів старших класів водогосподарники представили для перегляду документальний фільм «Про дивовижні властивості води».

З 15 травня виставка знайомитиме з різноманітністю водних ресурсів області дітей Каланчацького району. Першими її зустрінуть учні Каланчацької загальноосвітньої школи №1.