Херсонське облводресурсів зайняло перше місце в Україні

30.04.2013

За підсумками роботи у І-ому кварталі поточного року згідно комплексної оцінки Державного агентства водних ресурсів України Херсонське обласне управління водних ресурсів зайняло почесне перше місце в Україні.
Про це було повідомлено 30 квітня 2013 року під час засідання колегії Держводагентства України, на якому підводились підсумки діяльності водогосподарсько-меліоративного комплексу за І квартал 2013 року і узгоджувались заходи щодо забезпечення сталого функціонування галузі у ІІ кварталі поточного року.
Щорічно на меліоративних системах Херсонської області водогосподарскими організаціями виконується цілий комплекс відновлювальних, ремонтних та налагоджувальних робіт, а також робіт з реконструкції, який дозволяє утримувати на високому технічному рівні зрошувальні системи та забезпечувати їх належну та довгострокову експлуатацію.
Херсонська область може бути прикладом того, як в складних умовах господарювання при обмеженому фінансуванні, застарілому обладнанні, можливо систематично нарощувати показники з поливів, зберігати у належному технічному і естетичному стані обладнання та будівлі і гідно виконувати завдання, визначені Держводагентством України.
Оцінювання фахівцями Держводагентства України проводилося по дев’ятнадцяти показникам, які в комплексі об’єктивно та повному обсязі висвітлюють діяльність кожного з обласних управлінь. І в результаті, такий комплексний підхід оцінювання роботи водогосподарських організацій у першому кварталі поточного року, дозволив Херсонському обласному управлінню водних ресурсів гідно зайняти перше почесне місце.
Так тримати, водогосподарники Херсонщини!