Для нащадків подвиг військового покоління – еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра

08.05.2013

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
Ми завжди пам’ятаємо, що 9 травня – це особливе для нашого народу свято Перемоги – іншого такого великого, настільки вистражданого у нас, мабуть не знайти.
Адміністрація Каховського міжрайонного управління водного господарства та голова профспілкового комітету разом зі спеціалістами управління щорічно відвідують шановних ветеранів – учасників Великої Вітчизняної війни, а також колишніх колег. Ми у вічному боргу перед Вами за зразки мужності, сили духу, самопожертви, відваги, які Ви виявили в боях за рідну землю шановні наші ветерани, Демченко Василю Андрійовичу, Адаменко Михайло Михайловичу, Третьяков Іване Полікарповичу, Мальченко Вікторе Сергійовичу, Тетеря Денисе Францевичу. Молодь управління вже традиційно організувала зустрічі з ветеранами. Для молодого покоління подвиг військового покоління – це еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра.
Колектив Каховського міжрайонного управління водного господарства щиро вітає Вас, дорогі ветерани, зі святом Перемоги. Бажає міцного здоров’я, довгих років активного життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.