До кожної школи області завітає виставка «Водні ресурси Херсонщини»

28.02.2013

З вересня 2012 року за попередньо складеним графіком у загальноосвітніх навчальних закладах Херсонської області працює виставка «Водні ресурси Херсонщини».
Захід проводиться за ініціативою Херсонського обласного управління водних ресурсів і має на меті зосередити увагу учнівської молоді на унікальності водних об’єктів нашого краю та на продиктованою життям необхідності поважного ставлення до найціннішого скарбу природи.
Матеріал експозиції повністю розкриває зміст роботи, яку забезпечує на території області у межах своїх повноважень Херсонське облводресурсів у напрямку вирішення питання використання, збереження та відтворення водних ресурсів і, до того ж, яскраво ілюструє різноманітність та унікальність водних об’єктів Херсонщини як природного так і штучного походження.
Наразі з матеріалами виставки мають можливість ознайомитися учні загальноосвітніх закладів Горностаївського району. Загалом, за задумом організаторів, захід має охопити 386 шкіл області.
Вперше виставку «Водні ресурси Херсонщини» можна було побачити 17-18 листопада 2011 року під час роботи ІІІ Міжнародного Екологічного Форуму «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета». Протягом 2011-2012 навчального року матеріали виставки були представлені учням всіх загальноосвітніх закладів міста Херсона.