Начальник облводресурсів взяв участь у засіданні сесії обласної ради

20.02.2013

Сьогодні, 20 лютого, начальник облводресурсів Єгор Коваленко взяв участь у засіданні ХХІІ сесії обласної ради VI скликання.
Під час зазначеного засідання, голова обласної державної адміністрації Микола Костяк та голова обласної ради Віктор Пелих прозвітували про проведену роботу у 2012 році.
Микола Костяк звернув увагу присутніх на деякі аспекти роботи та завдання, які потребують виконання у поточному році.
На початку виступу він наголосив, що у 2012 році керівництво області продовжувало працювати над впровадженням соціально-економічних реформ, започаткованих Президентом України Віктором Януковичем та реалізацією завдань, визначених Стратегією економічного і соціального розвитку області. Микола Костяк також додав, що зусилля органів виконавчої влади були спрямовані на забезпечення динамічного розвитку базових галузей економіки і, в першу чергу, агропромислового комплексу та на його базі відродження соціальної сфери села.
Він також зазначив, що пріоритетними напрямками роботи було створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку області і підвищення її інвестиційної привабливості, наведення ладу в земельних відносинах, розвиток рекреаційно-курортної зони і туристичної індустрії та підвищення якості життя населення.
За його словами, створення сприятливих умов для інвестиційної діяльності дозволило спільно з вітчизняними та іноземними інвесторами реалізувати низку проектів у різних секторах економіки. Голова облдержадміністрації також акцентував, що у 2013 році є багато завдань, які потрібно виконати.
Загалом депутатський корпус заслухав інформацію та затвердив наступні рішення: про звіт голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради, програму комплексного розвитку та підвищення конкурентоспроможності області на 2013-2015 роки, програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки, обласну програму відновлення авіаційної діяльності та розвитку аеропорту «Херсон» на 2013-2015 роки тощо.