Відбулося розширене засідання колегії Держводагентства України

14.02.2013

14 лютого 2013 року начальник Херсонського обласного управління водних ресурсів Єгор Коваленко взяв участь у розширеному засіданні колегії Державного агентства водних ресурсів України.

Під час заходу розглядалися питання про підсумки діяльності водогосподарсько-меліоративного комплексу за 2012 рік і заходи для забезпечення сталого функціонування галузі у 2013 році. А саме: щодо забезпечення водогосподарсько-меліоративним комплексом потреб населення та галузей економіки у водних ресурсах у повному обсязі, а також безперебійної роботи водогосподарських систем, об’єктів і захисних споруд, вжиття необхідних заходів із захисту населених пунктів та територій від підтоплення і затоплення та ін.

Участь у зазначеному засіданні взяли керівники басейнових та обласних управлінь водних ресурсів, управлінь каналів і дирекцій водогосподарського будівництва, представники профспілки працівників агропромислового комплексу України, наукових організацій, товариства меліораторів та водогосподарників України, провідні фахівці центрального апарату Держводагентства та ін.