Одне з основних завдань роботи служби енергетики - якісне енергозабезпечення всіх об’єктів управління

24.12.2012

22 грудня в Україні відзначається професійне свято – День енергетика, тож в цей день і працівники служби енергетики Генічеського управління водного господарства відмічають своє чергове «день народження».
Керує роботою енергетиків заступник начальника Миропольський Микола Степанович та головний енергетик Золотарьов Олександр Іванович. В їхньому підрозділі працюють кваліфіковані спеціалісти, із дипломами та немалим стажем роботи- провідні інженери-енергетики Басалай Лілія Семенівна та Гаврилов Микола Іванович. Завдяки їх спільним зусиллям за останні роки в Генічеському УВГ відбулися значні позитивні зрушення в енергетичному забезпеченні об’єктів.
Створена і успішно працює лабораторія електричних і фізико-хімічних вимірювань, що дало можливість підняти на більш високий рівень експлуатацію електрообладнання, в першу чергу силових трансформаторів та оливо- наповнених апаратів. Завідує лабораторією Гоголенко Василь Григорович- досвідчений спеціаліст, який працює в управлінні з1990 року. Лабораторія успішно функціонує на потреби управління та інших організацій завдяки роботи знавців своєї справи - Єчина С.О.,Гостєва С., Яворської Н.А.
Придбана і впроваджена в роботу оливоочисна машина, яка проводить очистку і регенерацію трансформаторної оливи.
Всі працюючі насосні станції обладнані сучасними ультразвуковими лічильниками води (ОВР-11), які забезпечують достовірний облік перекачаної води на поля. Інформація про їх роботу за допомогою GSM модемів передається в управління, де проходе обробка результатів вимірювань.
Завдяки впровадженню заходів енергозбереження управління стабільно виконує завдання щодо економії електроенергії. По багато- тарифному обліку електроенергії управлінням у 2012 році зекономлено 2,8 млн.грн.
Спеціалісти служби енергетики активно ведуть раціоналізаторську роботу- за 3 роки подано 6 раціоналізаторських пропозицій з економічним ефектом 72 тис.грн.
Від імені керівництва та особового складу, користуючись нагодою, бажаємо Вашому колективу не зупинятися на досягнутому, а впевнено рухатися вперед! Нехай завжди Вам світить родинний вогник, життя буде плідним і змістовним, а доля щедрою на добро!