З виставкою «Водні ресурси Херсонщини» ознайомились учні шкіл Каховського району

04.12.2012

Протягом листопада поточного року з виставкою «Водні ресурси Херсонщини» мали можливість ознайомитись учні міських та сільських шкіл Каховського району Херсонської області.
З метою реалізації державної політики щодо використання, збереження та відтворення поверхневих водних ресурсів та залучення підростаючого покоління до вирішення проблем водних ресурсів та підвищення екологічної свідомості і обізнаності учнівської молоді щодо проблем, пов’язаних з водним фактором, в листопаді 2012 року учнів міських і сільських шкіл: м.Каховка, Каховського р-ну, м.Таврійськ, м.Н.Каховка, Н.Каховської МР було ознайомлено з виставковим матеріалом «Водні ресурси Херсонщини».
У виставкових заходах прийняли участь і наші представники, а саме: провідні інженери з використання водних ресурсів Стародубцева Л.В., Крисін Г.М.
Завдяки цій виставці діти дізнались багато цікавого про водні об’єкти нашого краю. Під час виставки, зокрема, увагу учнів було зосереджено до проблем природних водотоків області, які на даний момент мають важливе значення для мешканців регіону та проведено роз’яснювальну бесіду щодо дбайливого ставлення і збереження водних ресурсів.
З метою підвищення свідомості і обізнаності учнівської молоді відділом водних ресурсів управління підготовлено у вигляді маленького буклету інформаційний матеріал по водним ресурсам Каховського району і Новокаховської міської ради та надано в школи.
Педагогічні колективи шкіл висловили свою вдячність за ініціативу проведення просвітницького заходу-виставки та рівень виставкового матеріалу «Водні ресурси Херсонщини».