Згідно графіка проводяться ремонтні роботи на дренажних насосних станціях

15.11.2012

Дренажна дільниця Чаплинського управління водного господарства обслуговує горизонтальні та вертикальні дренажні насосні станції, утримуючи їх в належному технічному та естетичному стані, та здійснює контроль за рівнем ґрунтових вод в населених пунктах Хрестівка, Строганівка, Іванівка та Першокостянтинівка Чаплинського раойну.
Згідно затвердженого графіка проводяться планово-профілактичні ремонтні роботи на дренажних насосних станціях. Зокрема, своєчасно і якісно проводяться роботи по ремонту і заміні насосів, які вийшли з ладу. Ремонт здійснює бригада у складі чотирьох чоловік: трьох електромонтерів: Кулика М.Ю, Куліша М.А., Грабка В.В. та електрозварника Петрука М.К..
Наразі працюють три горизонтальні дренажні насосні станції та вертикальні свердловини, які підтримують належний рівень ґрунтових вод в населених пунктах. У поточному році скарг від населення про підтоплення не надходило.
Протягом тижня працівники дренажної дільниці замінили насоси на вертикальній свердловині №1 в селі Іванівка та в селі Першокостянтинівка на свердловині №2.