AQUA UKRAINE -2024

03.10.2024

З 15 по 17 листопада 2024 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ) відбудеться XXІ Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE - 2024». 

AQUA UKRAINE – це схвалений UFI і вже традиційний щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.

Протягом 20‑ти років AQUA UKRAINE залишається визнаним лідером серед заходів, присвячених питанням забезпечення водними ресурсами, очистки промислових стоків, впровадження найкращих світових стандартів, передових досягнень і технологій водопостачання та водовідведення, запобігання забрудненню водних ресурсів, застосування екологічно чистих технологій водозбереження. 

Саме тому форум входить до списку стратегічно важливих і вагомих заходів, обов’язкових для участі та підтримки з боку профільних міністерств, відомств, асоціацій та міжнародних організацій.

  • Тематика виставки: https://bit.ly/41mzEfW
  • Докладніше про виставку: https://bit.ly/3NwaoOz
  • Щодо безпеки – в Міжнародному Виставковому Центрі обладнано два укриття цивільного захисту, розраховані на 2000 осіб. 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! МИ НЕЗДОЛАННІ!

Якщо Ви бажаєте прийняти участь у виставці, доступна онлайн реєстрація за посиланням:

https://www.iec-expo.in.ua/ua/vidviduvacham/online/aqua?fbclid=IwAR0RNCuEyCmCd_l1qnGRldj38K1BoWUQN8yN_61d2aGiWfI-ET8OA903k-M