Семінар фахівців обліково-економічних служб

21.09.2017

        21 та 22 вересня 2017 року Державним агентством водних ресурсів України на базі Хмельницького управління водних ресурсів розпочато роботу семінару на тему: «Планування, облік та аналіз використання бюджетних коштів і державного майна та шляхи їх вдосконалення в умовах реформування водогосподарського комплексу».

   У програмі семінару розглядаються питання: щодо переходу до середньострокового планування видатків державного бюджету та шляхи зміцнення фінансового стану організацій в умовах діючої нормативно-правової бази, про нове у нормативно-правовій базі з бухгалтерського обліку, актуальні питання фінансово-економічної роботи в системі управління водогосподарськими організаціями та інші.

   В семінарі бере участь керівництво Херсонського облводресурсів: заступник начальника управління Полієнко Наталія Олександрівна та головний бухгалтер, керівник відділу бухгалтерського обліку та звітності, економіки та фінансів Безпалова Наталія Олександрівна.

   Головний бухгалтер Безпалова Н.О. виступила з доповіддю на тему «Робота щодо вдосконалення форм оплати праці в умовах проведення соціальних реформ».

     Робота семінару та обмін досвідом триває.