Водогосподарники та водокористувачі зустрілися за «круглим столом»

24.01.2013

Поточні питання, що стосуються особливостей організації та проведення поливного сезону 2013 року хвилюють як водогосподарників, так і водокористувачів, тому потребують спільного обговорення.
Саме з цією метою спеціалісти Горностаївського міжрайонного управління водного господарства запросили до «круглого столу» інженерів-гідротехніків сільгосппідприємств-водокористувачів управління. Захід відбувся 24 січня поточного року на базі Горностаївського МУВГ. Під час «круглого столу» керівні спеціалісти управління виступили з пропозиціями та рекомендаціями, ознайомили присутніх з технічними характеристиками насосних станцій, висвітлили особливості договірної компанії, нагадали про порядок оформлення дозволів на спеціальне водокористування та визначились з порядком взаємодії між водокористувачами та спеціалістами управління.
У свою чергу представники водокористувачів виступили із своїми пропозиціями та отримали відповіді на всі запитання, які стосуються подачі води на зрошення.
Сумісне обговорення спільних проблем виявилось корисним та ефективним для обох сторін, та для успішного проведення наступного поливного сезону.