З нагоди Дня працівників сільського господарства були удостоєні нагород водогосподарники

16.11.2012

16 листопада у Чаплинському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Учасників заходу привітали голова районної ради, заступник голови райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку РДА. За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в досягненні значних виробничих результатів та з нагоди Дня працівників сільського господарства було нагороджено грамотами працівників Чаплинського управління водного господарства від Чаплинської районної профспілкової організації працівників АПК – машиністів насосних установок Чаплинської зрошувальної дільниці Красовського А.А., Тюріна В.О., оглядача ГТО Дишловенко О.В., провідного бухгалтера Конончук А.О.. Аматори народного мистецтва подарували святковий концерт.
У своєму привітання голова ради зазначив: «Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі - механізаторів, тваринників, меліораторів, організаторів агропромислового виробництва - залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, Ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.
Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!
Спасибі за працю, за розуміння важливості своєї справи, за те, що шануєте землю і збираєте багаті врожаї, що залишаєтеся вірними селу. Буде село - буде й Україна.
Незважаючи на труднощі Ви зберігаєте високий рівень професіоналізму, робите все можливе для розвитку економіки нашого району".