У Горностаївському управлінні відбулось засідання молодіжної ради

14.11.2012

Співпраця органів державної влади і молодіжних організацій - це спосіб залучення молоді до розбудови держави, використання потенціалу молоді як в інтересах суспільства, конкретного регіону, так і на благо окремих молодих людей. Важко уявити успішну реалізацію державної молодіжної політики без участі в цьому процесі громадських молодіжних організацій. 
У Горностаївському міжрайонному управлінні водного господарства Херсонського облводресурсів відбулось засідання молодіжної ради на тему «Молодь і громада: співпраця молодіжних лідерів». На засідання були запрошені голова молодіжної ради Горностаївського району Ляшко Наталія та заступник голови молодіжної районної ради Калашник Валерій.
Під час заходу відзначалася ефективна співпраця ради молоді Горностаївського МУВГ та районної молодіжної ради, були визначені основні напрямки роботи.
Проведення таких заходів ще раз доводить, що через молодіжні організації молодь реально стає організатором і учасником різноманітних акцій, вона таким чином бере реальну участь у реалізації програм молодіжної політики, у тому числі державної.