Делегація Каховського управління взяла участь у Міжнародному водному форумі

12.11.2012

6-9 листопада 2012 року у м. Києві на території Міжнародного виставкового центру відбувся щорічний Х Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE – 2012», у рамках якого відбулась спеціалізована виставка та науково-практична конференція присвячена водним питанням.
У виставкових заходах прийняли участь і працівники Каховського міжрайонного управління водного господарства, а саме: начальник дільниці електрозв’язку та комп’ютерного забезпечення Каховського МУВГ Мотенко Андрій Ігорович та начальник виробничої дільниці «Інформаційно-дородчий центр» Кравченко Михайло Іванович.
Під час Форуму делегацією Каховського управління було проведено ряд зустрічей з виробниками техніки та технологій подачі води, зрошення, енерго та ресурсо збереження, а саме: ТМ «Техномаш», ЗАТ «Броварський завод пластмас», «Енергооблік», ТОВ «Енергомашкомплект».
В результаті зустрічей були визначені напрамки можливого співробітництва. Водогосподарники Херсонщини отримали запрошення відвідати виробництво та зібрали великий об’єм текстової та електронної інформації для ознайомлення зацікавлених осіб та організацій.