У Чаплинському районі відзначили День працівника соціальної сфери

05.11.2012

У першу неділю листопада згідно з Указом Президента України №374/99 від 13 квітня 1999 року в Україні відзначають День працівника соціальнрої сфери.

Це свято є свідченям високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин.

Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної та соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими.

Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'яки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки через обов'язки, а й за велінням совісті та покликом душі.

Керівництво та профспілковий комітет Чаплинського управління водного господарства прийняли участь у заходах присвячених Дню працівників соціальної сфери, які відбулися в залі засідань Чаплинської районної адміністрації. Вихованцями Чаплинського районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей було представлено виставку робіт.