Світлу пам’ять збережемо у серцях

17.10.2012

17 жовтня 2012 року на 58 році життя перестало битися серце
САВІНОЇ ТАМАРИ ЛЕОНІДІВНИ
заступника начальника Херсонського обласного управління водних ресурсів.

Тамара Леонідівна народилася 26 березня 1954 року. У 1976 році закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості за фахом інженер хімік-технолог. Савіна Т.Л. розпочала свою трудову діяльність в апараті облводгоспу з 1979 року і 33 роки свого короткого, але плідного життя присвятила водному господарству Херсонщини. Тамара Леонідівна обіймала посади інженера-економіста, старшого інженера по спец. роботі та кадрам. З 1989 року по 2007 рік працювала на посаді начальника відділу кадрового та юридичного забезпечення. У квітні 2007 року була затверджена заступником начальника Херсонського обводгоспу.
Тамара Леонідівна – чарівна жінка, яку природа щедро обдарувала рідкісною красою, вишуканим смаком і неабияким розумом, була до того ж грамотним, вимогливим, рішучим, принциповим та ініціативним керівником, який постійно дбав про вдосконалення методів роботи і підвищення професійного рівня, завжди відстоювала власну думку і брала відповідальність за прийняті рішення.
Її любов до життя, сила духу, мудрість, уміння ставити перед собою конкретні задачі, досягати своєї мети, а потім, не заспокоюючись, окреслювати нові цілі, а також нестримне прагнення до самоосвіти і самовдосконалення зробили Тамару Леонідівну успішною людиною, з великої букви, і яскравою особистістю. А якщо додати до цього переліку ще і її доброту, людяність, чуйність, доброзичливість, щирість, співчуття до людей, то цілком зрозуміло, за що Савіну Т.Л. поважали і шанували у великому колективі водогосподарників України і наскільки велика біль з приводу передчасної її смерті.
За значний особистий внесок у розвиток водогосподарсько-меліоративного комплексу Тамара Леонідівна Савіна нагороджена відзнакою «Почесний працівник Держводгоспу», грамотами Держводагентства України та Херсонського облводресурсів.

Колектив Херсонського облводресурсів, колеги і друзі глибоко сумують з приводу передчасної смерті Т.Л.Савіної і висловлюють співчуття її родині.