Вітаємо і шануємо найстарших представників громади

02.10.2012

Я к і кожного року, 1 жовтня у нашій державі, відзначається Міжнародний день людей похилого віку та ветеранів. Цей день є визначним і особливим, засвідчує високу повагу до найстарших представників громади, які найкращі роки свого життя відділи Батьківщині і найбільше потребують нашої допомоги та уваги.
У районному будинку культури ім.Т.Г.Шевченка м.Скадовська відбувся святковий концерт, на який були запрошені і ветерани Скадовського управління водного господарства.
Цінними подарунками привітав ветеранів колектив Скадовського управління водного господарства, в особі головного інженера управління Сендецького Олександра Олександровича. Він побажав їм довголіття, достатку та добробуту. На урочистий захід для поздоровлення , зокрема, була запрошена Теленик Олена Миколаївна, яка працювала в управлінні 36 років. Не менш важливою була робота і Долі Леоніда Олександровича, який 35 років свого життя віддав справі забезпечення вологою сільгоспкультури, яка була і є найважливішим фактором підвищення урожайності, особливо в засушливих степах Півдня України.
Також привітали колишніх працівників управління, що присвятили своє життя меліорації району, і начальник Каланчацького управління водного господарства Кулаковський А.М. та голова профспілкового комітету управління Мельник Р.А. Привітання відбулося на території Каланчацької зрошувальної дільниці. Ветерани праці отримали цінні подарунки.
Доземний уклін Вам, шановні, за мужність і героїзм, за приклади трудової самовідданості, батьківську любов до нас, ваших нащадків.
Бажаємо Вам і Вашим родичам мирного неба, міцного здоров’я, щастя і добробуту, тепла та домашнього затишку, сил та наснаги і надалі дарувати тепло Ваших посмішок!