Медвідок Сергій Володимирович – «найкращий по професії»

01.10.2012

Головний спеціаліст з використання водних ресурсів Каланчацького управління водного господарства Медвідок Сергій Володимирович за підсумками постійно діючої конкурсної комісії управління отримав звання «найкращий по професії» у вересні 2012 року.
Сергій Володимирович працює в Каланчацькому управлінні водного господарства з березня 2009 року. Він грамотний, енергійний, компетентний та вимогливий до себе фахівець. Власний досвід роботи у сфері водного господарства та високий професіоналізм допомагають йому якісно виконувати свої службові обов’язки: здійснювати державну політику в використанні, збереженні та відтворенні водних ресурсів.
Сергій Володимирович являється ініціатором відновлення першої громадської криниці в смт Каланчак. Саме завдяки йому вже традиційно до Всесвітнього дня Води в школах району проводяться конкурси малюнків під гаслом «Світ чистої води очима дітей» та щорічні екологічні акції – «Річка Каланчак – джерело життя».
Сергій Медвідок – приклад дисциплінованості, сумлінного ставлення до виконання свої обов’язків, тому користується заслуженим авторитетом серед колективу управління.