Міжнародний день чистих берегів - 2020

19.09.2020

Міжнародний день чистих берегів – це масштабний привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити кожного робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації.

Колективом Басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра цьогоріч було організовано прибирання берегової лінії р. Конка, у м. Гола Пристань, Херсонської області, в районі «0 км Дніпра».

До екологічної акції долучилися: Олексій Олександрович Кузьменков – Перший заступник Голови Держводагентства, Дмитро Стефанович Бутрій – Перший заступник голови обласної державної адміністрації, Олександр Володимирович Бабич – міський голова м. Гола Пристань, Михайло Вікторович Зайцев – директор Департаменту енергетики та екології Херсонської обласної державної адміністрації, співробітники НПП «Нижньодніпровський» та ТОВ «НВП «5 елемент».

Загалом участь у акції прийняло близько 30 осіб.

Кількість зібраних мішків сміття ємністю 30-35 літрів – 10.

Всі учасники великого прибирання були забезпечені необхідним приладдям .

Прибирання відбувался на відкритому повітрі та з дотриманням карантинних вимог.

Екологічна акція #ЯПрибрав_ТвояЧерга2020 має глибоке суспільне значення, адже об’єднує громадянське суспільство та органи державної влади у вирішенні питань поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку екологічної культури в Україні.

Ставайте частиною світової Екоісторії! Долучайтеся до еко-івенту .

Оберіть місце, яке вважаєте за потрібне прибрати, робіть фотографії (до та після прибирання) та публікуйте у соціальних мережах з хештегом #worldcleanupday, #ДеньЧистихБерегів та #ЯПрибрав_ТвояЧерга2020.

Зареєструйтеся до 30 вересня 2020 року за посиланням https://forms.gle/bMn6FgwKPqESJ8ZZ9, поділіться своїми успіхами і у подарунок Ви отримаєте колекцію наліпок з розумною рибою Фішером поштою.

Відновимо чистоту берегів наших водойм разом!