XVIII Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA Ukraine – 2020»

10.11.2020

Сьогодні стартувала XVIII Міжнародна спеціалізована виставка AQUA Ukraine – 2020, яка традиційно щороку включає різноманітні заходи для широкого кола фахівців з водних питань.

Цьогоріч, враховуючи карантинні обмеження через COVID-19, формат виставки звісно змінився, але Держводагентство, з дотриманням усіх карантинних вимог, долучилося до участі.

Зокрема, відвідувачам виставки представлено стенд Агентства, який охоплює основні напрямки діяльності водогосподарської галузі. Разом з тим, експозиція Агентства містить змістовні інформаційні буклети про діяльність водогосподарських організацій у кожному регіоні країни.

Басейнове управління водних ресурсів нижнього Дніпра щороку бере участь у цьому заході. Тож і цьогоріч підготувало до виставки цікаві та корисні друковані матеріали (інформаційні буклети управління, блокноти та ручки з логотипом управління та ін.)

AQUA Ukraine – це традиційний потужний історичний майданчик для міжнародного діалогу про актуальні тенденції у водогосподарській галузі протягом останніх 17 років.

Сподіваємося, що цьогорічні обмеження, у зв’язку з карантинними заходами, залишаться лише своєрідними спогадами 2020 року. І наступного року AQUA Ukraine знову запрацює на повну потужність та об’єднуватиме під своїм дахом провідних експертів-водників, екологів, науковців, представників бізнесу, міжнародних організацій, галузевих міністерств та інших представників, які професійно пов’язані з водою.