Інформація про експлуатаційну діяльність станом на 17.01.2013 року

По завершенню поливного сезону проведено скид води з мережі міжгосподарських зрошувальних каналів. Підвідомчими облводресурсів водогосподарськими організаціями проведено обстеження систем та визначенні обсяги робіт, які необхідно провести під наступний поливний сезон.
Проведена консервація гідротехнічних споруд, гідромеханічного та енергетичного обладнання державних насосних станцій. Продовжується виконання заходів з підготовки меліоративних систем до поливного сезону 2013 року. Особлива увага приділяється підготовці насосних станцій та об’єктів, від стабільної роботи яких залежить виконання договірних зобов’язань з подачі води на зрошення.
За оперативними даними, станом на 17 січня 2013 року завдання з підготовки об’єктів міжгосподарської зрошувальної системи, а саме, з ремонту: трубопроводів та запірно-регулюючої арматури, розподільчих каналів, насосних станцій й насосно-силових агрегатів, гідротехнічних споруд виконано на 65% від завдання.
Внутрішньогосподарська мережа (насосні станції, внутрішньогосподарські трубопроводи, канали, гідропости і дощувальна техніка) підготовлена на 45 відсотків від завдання.
З початку року Іванівським груповим водопроводом у відповідності до запланованих обсягів подано населенню 6,12 тис. м3 питної води, що дало змогу забезпечити централізованим водопостачанням близько 8 тис. мешканців восьми сільських населених пунктів Іванівського району та смт Іванівка.