«AQUA UKRAINE - 2020»

23.10.2020

З 10 по 12 листопада 2020 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15, ст.м. «Лівобережна») відбудеться XVIIІ Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE - 2020».

AQUA UKRAINE – це схвалений UFI і вже традиційний щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.

Водний Форум AQUA UKRAINE традиційно проводиться в складі міжнародної спеціалізованої виставки та ряду науково практичних конференцій і семінарів , під час проведення яких висвітлюється діяльність водогосподарських організацій у напрямках забезпечення населення та галузей економіки водними ресурсами, експлуатації державних меліоративних фондів, захисту територій від шкідливої дії води, міжнародної діяльності та створення сприятливого інвестиційного клімату у сфері водного господарства, підвищення рівня громадської відповідальності щодо охорони та запобігання забрудненню водних ресурсів тощо.

Будучи єдиним міжнародним спеціалізованим заходом в Україні для професіоналів водної галузі, виставка AQUA UKRAINE гостинно збирає під дахом МВЦ найсучасніші водні технології, розробки, продукцію, обладнання, матеріали, товари та послуги.

  • Більше інформації про подію: https://www.facebook.com/events/2334392933529440
  • Якщо Ви бажаєте прийняти участь у виставці, доступна онлайн реєстрація за посиланням: https://www.iec-expo.in.ua/ua/vidviduvacham/online/aqua?fbclid=IwAR1vvIXo1swbLlGxTO0qfuZJ7kVJGccjrRkx9klmUS7IENdBdnkW0NAkyi4